hafjellbretusjert mandag 30. januar 2017

Vinterferie aktiviteter

Snart er det vinterferie, og som vanlig blir det morsomme aktiviteter hver dag her på senteret!

Det er begrensede plasser så her gjelder det å være førstemann til mølla. Det er også viktig at man gir beskjed dersom man har meldt seg på og ikke kan være med likevel i god tid før, slik at andre kan få muligheten til å få plass.
Vi gleder oss til en spennende vinterferie uke. For påmelding send mail til : namra@agendax.no

Vi sees!

Vinterferie aktiviteter

Mandag 20.02.17:

15.00 Danseworkshop med Chriz Nypan fra blant annet Cre8 Dance Crew.

Plass til 15 stykk.

Om dansen:

House dansen ble til i New York på 1980-tallet . Den oppsto i møte mellom forskjellige dansestiler, individer og kulturer. Dansen består av forskjellig teknikker fra jazz, stepping, salsa, hip hop, breakdance, capoeira og afro-karibiske dansestiler. Kjennetegn for House dans er raskt fotarbeid, torso -evegelser og flytende gulvarbeid med hovedfokus på freestyle.

Tirsdag 21.02.17:

11.00 Lunsj på Agenda X
12.30 Barneraneren på Saga Kino

Plass til 15 stykk

Om filmen:

Etter å ha blitt dømt for medvirkning til ran må 15 år gamle Noah flytte fra Haugenstua i Groruddalen, hvor han har vokst opp sammen med sin mor, til sin far på Bekkestua i Bærum. Filmskaper Jon Haukeland har fulgt Noah og kameratene på Haugenstua siden 2014, og skildrer deres sterke bånd til hjemstedet, lokalmiljøet og hverandre på en måte som gjør det lett for publikum å leve seg inn i hovedpersonens indre kvaler.

Onsdag 22.02.17:

12.30 Lunsj på Agenda X
15.30 Perfect Escape i Ski sentrum

Plass til 15 stykk

Om Perfect Escape:

To til seks personer «stenges» inne i et spesialbygget rom, spekket med mysterier, gåter og finurlige mekanikker. En kort introfilm forklarer spillets historie, hva som har skjedd, hvorfor dere er der og hva som er spillets mål/oppdrag. Deretter starter klokken å telle ned, og dere har 60 morsomme og adrenalinfylte minutter på dere!

Torsdag 23.02.17:

17.00 Matbit og prat om stykket i forkant.
19.00 Premiere på komedien «Hvem har æren?» på Oslo Nye Teater.

Plass til 10 stykk.

Om «Hvem har æren?»:

To opphissede fedre har innkalt til familieråd. Familien har blitt vanæret. Den enes datter har vært utro mot den andres sønn og stukket av med sin elsker. Hun må dø for å gjenopprette familiens ære, men hvem er mann nok til å skyte henne?

Hvem har æren? er en svart komedie om et tabubelagt emne, skrevet av den syriske forfatteren Ibrahim Amir.

Fredag 24.02.17:

11.30 Lunsj på senteret
13.00 Bowling

Plass til 15 stykk

Kommentarer

kommentarer