LINEUP Torsdag 14. Juni 2018

Sommerleir Kick Off!

Det er sol og sommer, og vi i Agenda X varmer opp til sommerleiren 2018 med en aldri så liten KICK-OFF fest! Og gjett hvem som kommer… MYRA! I tillegg har vi en fantastisk lineup med Tell X-artister.
 
Arrangementet er rusfritt, GRATIS, og ALLE (mellom 13 og 26 år) er velkommen.
 
Agenda X har en lang tradisjon for å arrangere sommerleir. I år reiser vi 23 – 28 juli og vi vil ha med deg! Kick-off festen er en feiring på at sommeren er i gang, det er snart sommerleir og påmeldingen er i gang! Det vil bli fingermat og konserter hele kvelden. Disse kommer blant annet til å opptre:
 
Tell X – artister:
Karwan
Armin ft. Umut
Sheik & Themba
Sofie
Christian
Hannah & Lilly
GRT
ILLBK ft. Iggy & Vikima
 
Hovedartist:
Myra
 
Med sin hviskende, uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Hittil har 23-åringen sluppet en rekke kritikerroste og godt mottatte singler, som «Link Opp», «Ventet På Deg» og «Lever I Bassen». Foruten å gjeste NRK P3 sin slippfest for hiphop-dokumentaren«Takin Ova» med andre etablerte, urbane artister og festivaler som Bergenfest, Mablis og Slottsfjell, har hun også delt scene med Lars Vaular da han avsluttet Øyafestivalen i 2017.
Denne vinteren har Myra sluppet nye låter, bl.a. den fengende singelen «Føler Meg Selv», som ble belønnet som Ukens låt på NRK P3, og den tredje singelen til å bli listet på radio. Låtene ligger i skjæringspunktet mellom urban, hip-hop og pop, og viser en ny, spennende side av Myra, som for øyeblikket jobber med sitt debutalbum.
 
«Folk har mange forventninger til hva jeg skal være, men jeg prøver mest å bare være meg selv» – Myra
 
Kom alene, ta med deg en venn eller hele gjengen og kom i god stemning med oss!

Kommentarer

kommentarer