IMG_5596 Onsdag 5. Juni 2019

Sommerleir 2019

#agendaxsommerleir2019

 

Velkommen til årest sommerleir?

Agenda X Sommerleir 2019 blir som vanlig på Hove leir utenfor Arendal og vi ønsker all ungdom fra 13 – 22 år velkomne til en uke med latter, vennskap, musikk, sol og moro!

Leiren er fra 22.juli tom 27. juli. Leiren koster 300 kr per deltager. Dette inkluderer mat, reise og opphold. Det blir felles transport fra og til leiren.

Sommerleiren finner sted i idylliske omgivelser på Sørlandet. Den er for ungdommer som ønsker en møteplass og et fellesskap med andre unge som lever i et flerkulturelt samfunn. I løpet av uka blir det workshops, foredrag, båttur, bading, grilling, ballspill, musikk, dans, lek og mye, mye moro.

Det blir nye vennskap, nye utfordringer og masse nye opplevelser!

 

Sommerleiren gjennomføres av både voksne og unge ledere som sammen skaper en trygg ramme rundt leiren. Leiren er 100 % rusfri og foregår med respekt for hverandre og omgivelsene.

 

NB! Alle under 18 år må ha underskrift av verge/foresatte. Det er mulig å betale via Agenda X´ Vipssnummer: 559234

Familier med vanskelig økonomi kan be om redusert eller ingen deltakeravgift. Det blir felles transport fra Oslo S til og fra leiren.

For å melde deg på fyll ut Sommerleir påmeldingskjema 2019 og samtykkekjema som du finner her.

Det utfylte samtykkeskjema må signeres og sende via epost til miriam@agendax.no

Siden du også må velge hvilken workshop du vil være med på i påmeldingsskjema kan det være lurt å lese om de ulike workshopene.

LITT OM WORKSHOPENE:

 

DJ’ing med Olga Nikonova: DJ Lang Jente spiller elektro, house og break beat og er med i Superstar Collective, en kreativ gruppe som startet i Stavanger. Olga holder faste sendinger på RadiOrakel, har hatt flere disc jockey kurs på Akks og spiller ute. Etter dette kurset kan en forvente å vite det grunnleggende for å klare seg som DJ. Vi går gjennom hva et miksebord og to CDJ kan gjøre. Det blir presentert hvordan en låt er bygget opp, hvorfor det er viktig å telle takter, hva knappene gjør og ikke minst hva oppgaven til disc jockeyen er. Det blir også mulighet for MC, og sammen lager vi sommerleir mixxtape 2019. Det blir jo seff bra musikk, mye innhold og alle er velkommen. Deltagerene må gjerne ta med en memorystick selv med musikk de har på dataen, feks itunes, kult om det er mp3 format.

Skuespill med Ozan Turan: En skuespiller er en som uttrykker en rolle for publikum. Dette kan skje gjennom teater, eller gjennom opptak i medier som bla film. Ozan Turan har drevet med vine-appen, hvor han har lagt ut flere morsomme videoer og fått mange seere. Han har lagt ut videoer av bla. stereotypiske utelandske roller, der sjangeren har vært komedie via sosiale medier. Ozan har også holdt skuespill workshop for barn- og unge i alderen 12-15 år. I løpet av de tre dagene det skal holdes workshop vil det bli lagt fokus på å utvikle en rolle man er trygg på, samtidig som det blir lagt fokus på manuskript. Sist, men ikke minst skal dette være morsomt både erfaringsmessig og inspirasjon for fremtidige skuespillere.

Dans (Hip Hop) med Tonje Svendsen: Tonje driver med dans på fulltid med hovedfokus på hiphop. Hun underviser ukentlig fast på Subsdans og KGB dans & ballett, og deltar på danse battles når hun kan. For Tonje er det viktig å forstå hvor hiphop og dens kultur kommer fra og hva som er basen, og deretter utvikle det i egen kropp – en utvikling som kan gå i det uendelige, som gjør det ekstra spennende. Tonje digger å jobbe slik at hvert individ får utforsket sitt eget bevegelsesmønster og finne sine egne veier og det vil også være slik hun jobber på workshopen på sommerleiren.

Rap/Freestyle og impro med Unge Beirut: Unge Beirut, tidligere kjent som Elias Tchaba aka Sørlandets stjerneskudd har takket ja til å holde rap-workshop på årest sommerleir. Elias er spelle-mann nominert og har også erfaring fra å undervise unge i rap/tekst/teknikk og freestyle. Vi gleder oss til å bli kjent med artistens tanker og ideeer innenfor rap – som sjanger.

Boksing med Hina Zaidi: Hina er boksetrener ved Stovner Bokseklubb i Groruddalen. Hun er en av de få kvinnelige boksetrenerne i Norge og jobber aktivt for at flere jenter skal interessere seg for boksing. Man vil i denne workshopen lære grunnleggende teknikk – bokseposisjon, retteslag, avanserte slag, unnavikelser og fotarbeid, samt jobbe med hurtighet og reflekser. I løpet av workshopen vil man også jobbe med å bli trygg på seg selv, respektere seg selv og andre og ikke minst respektere bokseidretten. Med bra teknikk og styrke øker også selvtilliten. Når selvtilliten øker, er man mindre redd, og da blir det enklere å holde seg rolig og fokusert og finne alternative handlingsmønstre hvis man havner i utrygge situasjoner.

Fotball med Eirik Tollan Sørensen: Eirik har lang erfaring som trener fra Holmlia og Hauketo fotball. Han spilte for de samme klubbene, før han la skoene på hylla for å jakte på trenerdrømmen. Nå går han Vålerengas eliteprogram for trenere og har UEFA trenerlisens-B kurs. Med en spesialitet i spillerutvikling med fokus på tekniske, orienterings- og offensive ferdigheter vil fotballworkshopen være for deg som har spilt lenge og vil videreutvikle deg som spiller, og for deg som ikke har fotballbakgrunn, men som vil å ha det gøy med verdens største, beste og enkleste spill.

Vi håper å se så mange ansikter som mulig. Vel møtt!!

 

NB: Frist for påmelding til sommerleiren er 14. Juli. 

 

Personvernerklæring i forbindelse med Sommerleir 2019

Agenda X tar ditt personvern på alvor, og er forpliktet til å behandle personopplysninger på en forsvarlig måte. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Formålet med å innhente og behandle personopplysninger i forbindelse med «sommerleiren 2018» er å kunne administrere aktiviteten, samt gi grunnlag for rapportering til bidragsytere. Personopplysningene er kun tilgjengelig for tillitsvalgte og andre nøkkelpersoner som har rettmessig behov for tilgang til disse. Konfidensialitet er ivaretatt ved at alle med slik tilgang har samtykket til taushetsplikt.

Personopplysninger innhentes i forbindelse med at en person melder seg på som deltager på «sommerleiren 2018». Dette skjer via påmeldingskjemaet. Det er frivillig å melde seg på til våre arrangementer. Vi innhenter kontaktopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn, e-post og navn på foresatte. Retten til å bli glemt gir deg mulighet til å kreve at alle registrerte personopplysninger om deg skal slettes på oppfordring, så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre disse. Ta i tilfelle kontakt i henhold til kontaktopplysning.

 

 

Kommentarer

kommentarer