unsplash Onsdag 11. Mars 2020

Sommerleir 2019

 

Velkommen til sommerleir!

Agenda X Sommerleir 2019 blir som vanlig på Hove leir utenfor Arendal og vi ønsker all ungdom fra 13 – 22 år velkomne til en uke med latter, vennskap, musikk, sol og moro!

Leiren koster 300 kr per deltager. Dette inkluderer mat, reise og opphold. Det blir felles transport fra og til leiren.

Sommerleiren finner sted i idylliske omgivelser på Sørlandet. Den er for ungdommer som ønsker en møteplass og et fellesskap med andre unge som lever i et flerkulturelt samfunn.

I løpet av uka blir det workshops, foredrag, bading, grilling, ballspill, musikk, dans, lek og mye, mye moro.
Mer info om workshops kommer ila uke 24.

Det blir nye vennskap, nye utfordringer og masse nye opplevelser!
Sommerleiren gjennomføres av både voksne og unge ledere som sammen skaper en trygg ramme rundt leiren. Leiren er 100 % rusfri og foregår med respekt for hverandre og omgivelsene.

NB! Alle under 18 år må ha underskrift av verge/foresatte.
Familier med vanskelig økonomi kan be om redusert eller ingen deltakeravgift. Det blir felles transport fra Oslo S til og fra leiren.

 

ungebeirut

 

Unge Beirut, tidligere kjent som Elias Tchaba (aka Sørlandets stjerneskudd ) har takket ja til å holde workshop på årets sommerleir! Elias ble spellemannsnominert med debutalbumet «Hevnen er søt, men jeg tilgir deg» i 2018 og har også erfaring i å undervise unge i rap, tekst, teknikk og freestyle. Vi gleder oss ekstremt til å bli kjent med artistens tanker og idéer, dette blir fett!

 

hina

Hina Zaidi er boksetrener ved @stovnerbokseklubb i Groruddalen. Hun er en av de få kvinnelige boksetrenerne i Norge og jobber aktivt for at flere jenter skal interessere seg for boksing. I denne workshoppen lærer man grunnleggende teknikk – bokseposisjon, slag, unnvikelser og fotarbeid, samt jobbe med hurtighet og reflekser. Man vil også jobbe med å bli trygg på seg selv, respektere seg selv og andre og ikke minst, respektere bokseidretten.

 

tonje

Tonje Svendsen driver med dans på fulltid med hovedfokus på hiphop. Hun underviser fast på @subsdans og @kgbdans (og deltar på dance battles når hun kan!) For Tonje er det viktig å forstå hvor hiphopkulturen kommer fra og hva som er basen, og deretter utvikle det i egen kropp – en utvikling som kan gå i det uendelige! På sommerleiren kommer hun til å jobbe slik at hvert individ får utforsket sitt eget bevegelsesmønster og finne sine egne veier. ✨

 

ozan

Ozan Turan har tidligere vært aktiv på Vine hvor han opparbeidet seg mange seere. Han har lagt ut morsomme videoer av bla. stereotypiske utelandske roller der sjangeren har vært komedie via sosiale medier. Ozan har også undervist i skuespill for barn og unge i alderen 12-15 år. I løpet av de tre dagene det skal holdes workshop vil man jobbe med å utvikle en rolle man er trygg på, samtidig som det blir lagt fokus på manuskript. Sist, men ikke minst blir det en morsom og inspirerende erfaring for alle håpefulle skuespillerspirer!

 

olga12

DJ Lang Jente spiller elektro, house og breakbeat og er med i gruppa @superstarcollective. Olga Nikonova holder faste sendinger på @radiorakel, spiller ute og har hatt flere DJ-kurs på @akksoslo. På denne workshoppen lærer vi det grunnleggende for å klare seg som DJ og går gjennom hva man kan gjøre med et miksebord og to CDJ. Man får vite hvordan en låt er bygget opp, hvorfor det er viktig å telle takter, hva knappene gjør og ikke minst hva oppgaven til discjockeyen er. Deltagerene må gjerne ta med egen minnepinne med musikk (helst mp3-format). Det blir også mulighet for MC, og sammen lager vi Sommerleir Mixtape 2019. ️

 

eirik

Eirik Tollan Sørensen har lang erfaring som fotballtrener fra Holmlia og Hauketo. ⚽ Han spilte for de samme klubbene før han la skoene på hylla for å jakte på trenerdrømmen. Nå går han Vålerengas eliteprogram for trenere og har UEFA B-lisens. Med en spesialitet i spillerutvikling med fokus på teknikk, orientering og offensive ferdigheter vil fotballworkshopen både være for deg som har spilt lenge og vil videreutvikle deg som spiller, og for deg som ikke har fotballbakgrunn, men som vil å ha det gøy med verdens største, beste og enkleste spill.

 

Kommentarer

kommentarer