taro cooper bilde Tirsdag 17. Januar 2017

Slampoesi-workshop med Taro Cooper Vestøl

Tidligere Norgesmester i slampoesi, Taro Cooper Vestøl, skal holde workshop for oss!

Er du glad i å skrive eller har du lyst til å bli flinkere til å uttrykke deg selv? Da bør du melde deg opp til gratis workshop hvor du kan lære å skrive din egen slampoesi.

Slam-poesi ligger i krysningspunktet mellom rap, stand up og klassisk litteratur. Det hele begynte i 1984 da Mark Smith startet en «open mic» for poeter på en jazz klubb i Chicago. Stilarten fikk navnet «Slam Poetry» og ideen var at poeten skulle fremføre teksten sin som en «performance», med mere energi og med den dybden og nyansene teksten trengte for å nå sitt fulle potensiale som et scenisk uttrykk.

Vi gleder oss til å lære mer om dette fra workshopholder Taro Cooper Vestøl som også er utdannet skuespiller med mye erfaring fra både teaterscenen og SLAM! Poesi-scenen i Oslo. I tillegg til å være tidligere Norgemester er han også tidligere skandinavisk og svensk mester i slampoesi, så dette kommer til å bli bra!

Det er gratis å delta og alle nysgjerrige fra 13-26 år er velkomne.

Vi begynner med å spise litt så det er viktig at du melder deg på slik at vi vet hvor mange vi skal ha mat til. Send mail til namra@agendax.no for påmelding eller spørsmål.

 

 

Kommentarer

kommentarer