Martine_slam (3) Tirsdag 5. Juni 2018

Skriv med forfatter Martine Næss Johansen

Vi har et bokprosjekt på Agenda X og forfatter Martine Næss Johansen kommer for å holde skrivekurs. Boka (antologien) blir en samling av tekst og bilder laget av ungdom fra 13-26 år. Antologien vil dreie seg om oppvekst, og inneholde alt fra noveller til sangtekster.

Er du nysgjerrig på prosjektet? Interessert i å få din tekst på trykk? Har du allerede sendt inn tekst for veiledning, og ønsker mer tilbakemelding og lærdom? Bli med på workshop tirsdag 5. juni!

Vi skal se nærmere på respons, hvordan å gi det og hvordan å ta imot. Hva ser vi etter i teksten? Hvordan kan vi kommunisere til andre hva vi leser i tekstene deres?

De av dere som har sendt inn tekster til boka bør ta med teksten deres, uansett hvor langt på vei du har kommet i skriveprosessen: Fra idé til 2. utkast. Hvis du har skrevet tekst, uansett sjanger, ta den med! Vi skal gi hverandre tilbakemeldinger og lese høyt for hverandre. Det er ingen tvang å lese, men alle skal få muligheten. Hvis du ikke har sendt inn en idé til antologien, er dette altså ingen hindring. Kom på skriveverksted og kom i gang sammen!

Send mail til marie@agendax.no eller melding på messenger for påmelding. Det er plass til 12 stykker og det vil bli servert mat.

Martine Johansen er en erfaren kursholder, forfatter, slampoet og redaktør for kulturtidskriftet MELK. I 2015 debuterte hun med romanen «Hvite jenter kan ikke synge blues», og er nå aktuell med «Lykkelige mennesker har ikke bikkje». Hun er også redaktør og veileder i forbindelse med bokprosjektet til Agenda X.

Kommentarer

kommentarer