elektroloud Mandag 3. September 2018

Lag beats med ElektroLOUD

Nysgjerrig på musikkproduksjon? Har du kanskje skrevet noen låter, og lurer på hvordan du kan du kan bruke musikkprogrammer til å skape lydbildet og utrykket du ønsker? Eller har du tekster klare, og trenger bare en bra beat for å lage en hit? Da er elektroLOUD for deg!

elektroLOUD ble arrangert sammen med Agenda X for første gang høsten 2017. Nå utvider vi prosjektet, og tilbyr et kurs over hele høstsemesteret, med tre samlinger i Oslo: 20.-21. okt,17.-18. nov & 8.-9. des.

I disse tre helgene jobber vi kreativt for å bli godt kjent, og utforske ulike verktøy for å skape egen musikk. Hovedverktøyet et Ableton, og gjennomgående i kurset er LOUD sin pedagogikk, der du ikke trenger å være ekspert på et instrument eller musikk for å være ekspert på ditt eget musikalske uttrykk. Vi hiver oss ut i prøving og feiling, og leker oss fram til nye lyder og låter gjennom en rekke små og store praktiske øvelser.

Vi vil tilrettelegge for at du kan være med, derfor kan du få rabattert pris eller være med gratis dersom det er behov, selv om kurset egentlig koster 1400 kroner (inkludert all undervisning, mat og tilleggsutstyr). Deltakere må gjerne ta med egen mac. Dersom du ikke har mulighet til å betale for kurs, programvare eller ikke har maskin kan du altså kontakte oss, så skal vi ordne slik at du allikevel får være med!

Her er påmeldingsskjema: https://www.deltager.no/elektroloud

Kommentarer

kommentarer