hostbilde Torsdag 21. September 2017

Høstferieaktiviteter

Da er tiden endelig inne for høstferien og hver dag blir det gratis aktiviteter på Agenda X som dere mellom 13 og 26 år kan være med på! Det er begrenset med plasser så husk å melde dere på i god tid for å sikre dere plass. Det gjør dere ved å sende e-post til namra@agendax.no.

Her er en oversikt over hva som skal skje i høstferien fra 2. Oktober til og med 6. oktober på Agenda X:

 

Mandag 02.10

Film-kveld kl 18.00.

Scott Pilgrim vs. The World.
Fantasyfilm med Michael Cera i hovedrollen som Scott Pilgrim. Scott er arbeidsledig og spiller i et middelmådig band. Han er likevel fornøyd med livet, helt til han møter Ramona Flowers, som har syv onde drittsekker til eks-kjærester som Scott må beseire.

Vi møtes på Agenda X kl 16:30 for å spise i forkant av filmen.

Plass til 15 stk.

 

Tirsdag 03.10

Impro med Lausungene på Dattera til Hagen kl. 20:00.

I denne forestillingen improviserer Lausungene fram scener og historier, og det kan bli både morsomt, skummelt, nydelig, forferdelig, actionfylt, eller alt på en gang!

Vi møtes på Agenda X kl. 17:30 for pizza, før vi drar sammen til impro-forestillingen kl. 19:00.

Plass til 15 stk.

 

Onsdag 04.10

Denne dagen blir det fokus på tekst, alt fra rap, slampoesi og dikt til noveller, kronikker og kåseri. Dørene åpner kl. 15:00, da kan man jobbe med egne tekster, henge i loungen vår og bli kjent med andre skriveglade mennesker.

Kl. 17.00 kommer forfatter, slampoet og skribent Martine Næss Johansen for å lede skriveverksted. Det blir skriveøvelser, tips og triks og muligheter for å få tilbakemelding på egne tekster. Vi starter med en matbit før vi kommer i gang med skrivinga.

Plass til 15 stk.

 

Torsdag 05.10

Er du glad i å tegne eller har lyst til å bli flinkere? Da kan du komme og tegne sammen med Yohannes. Han har tegnet og malt siden han var liten, og har studert fine art i Eritrea. Nå planlegger han å få til en utstilling i Oslo.

Vi holder åpent fra 13.00 til 16.00.

 

Fredag 06.10
Åpent Hus på Agenda X, dørene åpner kl. 15:00 og vi holder åpent til 20:00. Det blir muligheter for å spille Playstation og andre spill, i tillegg kan man benytte seg av scenen eller tilbringe tid i studio.

 

Alle fra 13-26 kan delta.Det er lov å melde seg på flere aktiviteter og alt er selvsagt gratis og rusfritt!

Vær tidlig ute og si ifra om du kommer, da vi trenger å vite hvor mange vi skal ha mat til på noen av arrangementene. Gi også beskjed dersom du har meldt deg på og ikke kan komme likevel, slik at andre får mulighet til å få plassen din. 

Send mail til namra@agendax.no eller stikk innom Agenda X for påmelding. Merk e-posten: HØST

Ta kontakt om dere lurer på noe. Vi sees!

 

Foto: Samir Madad

 

 

 

Kommentarer

kommentarer