Martine_slam (3) Onsdag 7. Februar 2018

Gira på å skrive? Få noe på trykk?

I vinterferie-uka har vi et stort fokus på tekst! Vi har med oss dyktige mentorer som Marine Næss Johansen. Hun er erfaren workshopholder, forfatter, slampoet, skribent og redaktør for kulturtidskriftet MELK. I 2015 debuterte hun med romanen Hvite jenter kan ikke synge blues, og er nå aktuell med Lykkelige mennesker har ikke bikkje.
Vi har bare 15 plasser, så her gjelder det å melde seg på ASAP. Du trenger ikke å være med på alle dagene. Send mail til Namra med navn, alder og telefon nr. for å melde deg på: namra@agendax.no

Det er gratis å delta og det blir mat fra kl. 15.00. Workshopene er for alle mellom 13 og 26 år. Her er mer info om hva som skjer:

 

Tirsdag 20. februar kl. 15.00-16.00: Antologimøte med Marie, Martine, Regine og Eshtar

Har du fått med deg årets nyhet? Agenda X skal gi ut bok! Boka blir en samling av tekst og bilder laget av ungdom fra 13-26 år. Vi ønsker at nettopp DU skal få mulighet til å ta del i dette. Er du interessert i å få din tekst eller ditt fotografi på trykk i en bok? Her kan du bidra med alt fra rap-tekst til noveller. Høres det gøy ut å være med i en redaksjon? Lyst til å få vite mer om boka? Kom på oppstartsmøte og idémyldring i vinterferien.

Vi anbefaler alle som vil ta del i bokprosjektet til å melde seg på 1-3 skriveverksteder med Martine Næss Johansen!

 

Info om worskshops med Martine Næss Johansen

Vi anbefaler alle som er glad i å skrive og/eller fremføre tekst til å delta på skriveworkshops med Martine. Her kan man lære masse, delta på inspirerende skriveøvelser og jobbe med egne tekster.

 

Tirsdag 20. februar kl 16.00-18.00. Idé- og skriveworkshop 

På denne workshoppen tar vi for oss «alle de gode idéene», og jobber med teknikker for å komme på nye ideer, sette i gang med skriveprosjekter og jobbe med hvordan man forbedrer en idé. Kom, inspirer og bli inspirert! Bli kvitt skrivesperre!

 

Onsdag 21. februar kl. 16.00-20.00. SLAM!poesi-workshop

Vi vil jobbe med å komme frem til en idé, skrive slam-dikt, redigerere og fremføre. Denne workshopen er både for deg som aldri har drevet med slampoesi, og for deg som ønsker å utvikle deg innenfor sjangeren.Her kan du også ta med egne tekster som du ønsker respons på! Det blir pause med snacks, enkel mat og drikke.

 

Torsdag 22. februar kl. 16.00-18.00. Muntlig vs. skriftlig-workshop
Her ser vi på muntlige fremførelser vs. skriftlig arbeid og trykket tekst. Vi sammenligner rap, låter, teater og slam, med eksempler på trykket litteratur. Ta med egne tekster! Her blir det også mulighet til å øve seg på fremførelse av tekst. Kanskje noe for de som vil opptre med egen tekst på showet på fredag? Kl 19.30 drar vi på slamkveld på Uhørt!

 

Fredag 23. februar kl. 16.00-20.00. Opptre med egen tekst 

Denne kvelden blir det opptredener fra flere av de som har deltatt på workshops i løpet av vinterferien. Det blir en verdifull erfaring for mange og gøy!

Kommentarer

kommentarer