sommerleir header Tirsdag 19. Juni 2018

#agendaxsommerleir2018

Er du klar for årets happening?

I år blir sommerleiren blir på Hove leir utenfor Arendal og vi ønsker all ungdom fra 13-21 år velkomne til en uke med latter, vennskap og sol!

Sommerleiren finner sted 23.-28. juli, i idylliske omgivelser på Sørlandet. Den er for ungdommer som ønsker en møteplass og et fellesskap med andre ungdommer. I løpet av uka blir det workshops, bading, grilling, ballspill, musikk, dans, lek og moro, før det avsluttes med en stor fest på fredagskveld. Det blir nye vennskap, utfordringer og minnerike opplevelser!

Sommerleiren gjennomføres av både voksne og unge ledere som sammen skaper en trygg ramme rundt leiren. Leiren er 100 % rusfri og foregår med respekt for hverandre og omgivelsene.

Ellers koster leiren 300 kr per deltaker. Dette inkluderer mat, reise og opphold. Familier med vanskelig økonomi kan be om redusert eller ingen deltakeravgift. Det blir felles transport fra Oslo S til og fra leiren.

For å melde deg på fyller du ut påmeldingsskjemaet nederst (skroll ned). Du må lese gjennom reglene, få signatur på samtykkeskjema og sende det på e-post til namra@agendax.no. Reglene, samtykkekjema og generell info finner du her (ved å trykke på lenken lastes dokumentet automatisk på din pc/mac): Info til foresatte og deltakere (trykk på meg!)

NB! Alle under 18 år må ha underskrift av foreldre/verge/foresatte.

 

Siden du også må velge hvilken workshop du vil være med på i påmeldingsskjema kan det være lurt å lese om de ulike workshopene. Som nevnt, finner du påmeldingsskjema nederst, under infoen om workshopene.

 

LITT OM WORKSHOPENE:

Skuespill med Ayaz Hussain: Du kjenner kanskje Ayaz best som «Kasim Bæder» fra VGTV-serien. Ayaz har mye erfaring som skuespiller, både fra teaterscenen og fra film og tv. Han har spilt i blant annet spillefilmen Izzat, og er nå igang med å produsere en ny serie hvor han også er skuespiller. På sommerleiren skal Ayaz gi øvelser i improvisasjon og nyttige tips til dere som vil satse på å bli skuespiller. Vi skal leke og viktigst av alt: Vi skal ha det gøy!

Slampoesi med Taro Vestøl Cooper: Taro er tidligere Norgesmester, nordisk mester og svensk team slam mester i slampoesi. Han er utdannet skuespiller fra Nordic Black Xpress og har masse erfaring fra teaterscenen så vel som SLAM! Poesi-scenen. Slampoesi er på en måte en blanding av rap, stand up og dikt, og mye er bygget rundt fremføringen. Dette er en swag workshop for deg som har lyst til å bli flinkere til å uttrykke deg og til deg som har lyst til å lære å skrive din egen slampoesi, eller til å bli bedre i det.

Foto/fisking med Kristian Leraand: Kristian er fotograf, filmprodusent, rapper og sportsfisker og har holdt kurs for ungdom siden han var 16. Han har en utdannelse i visuell kunst, og har med sine 9 år som formidler av hvordan uttrykke seg visuelt, bred erfaring. Med sitt urbane fiske i filmer og på TV, har han bemerket seg i sportsfiskemiljøet som en av de som vil ha de unge med på fisketur. Kristian er produsent for Skandinavias største onlinemedie for sportsfiske og veit hvordan man får fisk! Har du lyst til å dra ut å fiske og lære deg hvordan få fisk, og i tillegg kunne ta de kuleste bildene av alt som skjer denne uka? Da er dette workshoppen for deg! Har du bare lyst å gjøre en av delene så er det også en mulighet.

DJ’ing med Maikel Heredia: Dj Maikelzito er en av Norges beste og mest allsidige DJ’s, teknisk sett er det få som kan måle seg med han! Han har i over et tiår spilt på de fleste utestedene i Norge, samt hatt en rekke spillejobber i utlandet. Han har varmet opp for artister som Snoop Dogg, The Game, Wiz Khalifa osv. Ved siden av dj’ingen, har han også vist sitt talent gjennom produsering, mixtapes og radioshows. På denne workshopen kommer du til å lære alt fra å koble opp utstyr til å bruke det. Målet er at du skal bli kjent med utstyret og at du skal kunne spille musikken din på avslutningsfesten på fredag. Ta gjerne med en minnepenn med musikken du kunne tenke deg spille!

Fotball med Eirik Tollan Sørensen: Eirik har lang erfaring som trener fra Holmlia og Hauketo fotball. Han spilte for de samme klubbene, før han la skoene på hylla for å jakte på trenerdrømmen. Nå går han Vålerengas eliteprogram for trenere og har UEFA trenerlisens-B kurs. Med en spesialitet i spillerutvikling med fokus på tekniske, orienterings- og offensive ferdigheter vil fotballworkshopen være for deg som har spilt lenge og vil videreutvikle deg som spiller, og for deg som ikke har fotballbakgrunn, men som vil å ha det gøy med verdens største, beste og enkleste spill.

Skriving med Martine Næss Johansen: Vi skal gi ut en bok her på Agenda X, og dere kan være med å skrive tekster til den, med forfatter og slampoet Martine som mentor! Martine debuterte som forfatter i 2015 med boka ”Hvite jenter kan ikke synge blues», og i år er hun aktuell med enda en bok, nemlig «Lykkelige mennesker har ikke bikkje». Boka blir en samling av tekst og bilder laget av ungdom og vil dreie seg om oppvekst, og inneholde alt fra noveller til sangtekster. Denne workshopen er for deg som er nysgjerrig på prosjektet, vil bidra med tekst til boka, men også for deg som bare har lyst til å jobbe mer med skriving. Du må ikke ha skrevet masse før for å delta!

Capoeira med Kleyton Thyrone A dos Santos: Capoeira er en kampsport med elementer av rytme, musikk og akrobatikk i tillegg til angrep- og forsvarsbevegelser. Kleyton har drevet med sporten siden han var 11 år. Han er en erfaren instruktør, driver egen capoeira klubb og blir ofte invitert for å holde kurs i ulike land. I tillegg er Kleyton er med i Show de Vida, som er et dansekompani som består av akrobatikk, flammeshow og dans. Kleyton har vært på TV2, NRK og VGTV for å vise capoeira og i forbindelse med Show de Vida. Dere kan forvente dere tre dager med variert, morsom trening med masse angrep- og forsvarsbevegelse, akrobatikk, capoeira musikk og rytme.

 

Det er stor pågang på Agenda X sommerleir og vi anbefaler at du melder deg på så fort som mulig for sikre deg plass på sommerens høydepunkt! Fyll ut påmeldingsskjema under. Du får svar på mail ang. om du har fått plass på leiren eller ikke.

Foto: Samir Madad

 

 

Personvernerklæring i forbindelse med Sommerleir 2018

Oppdatert 13.06.2018

Agenda X tar ditt personvern på alvor, og er forpliktet til å behandle personopplysninger på en forsvarlig måte. Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Formålet med å innhente og behandle personopplysninger i forbindelse med «sommerleiren 2018» er å kunne administrere aktiviteten, samt gi grunnlag for rapportering til bidragsytere. Personopplysningene er kun tilgjengelig for tillitsvalgte og andre nøkkelpersoner som har rettmessig behov for tilgang til disse. Konfidensialitet er ivaretatt ved at alle med slik tilgang har samtykket til taushetsplikt.

Personopplysninger innhentes i forbindelse med at en person melder seg på som deltager på «sommerleiren 2018». Dette skjer via påmeldingskjemaet. Det er frivillig å melde seg på til våre arrangementer. Vi innhenter kontaktopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, kjønn, e-post og navn på foresatte. Retten til å bli glemt gir deg mulighet til å kreve at alle registrerte personopplysninger om deg skal slettes på oppfordring, så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre disse. Ta i tilfelle kontakt i henhold til kontaktopplysning.

Kommentarer

kommentarer