electro Torsdag 12. Mars 2020

elektroLOUD!

electro

Nysgjerrig på musikkproduksjon? Har du kanskje skrevet noen låter, og lurer på hvordan du kan du kan bruke musikkprogrammer til å skape lydbildet og utrykket du ønsker? Eller har du tekster klare, og trenger bare en bra beat for å lage en hit? Da er elektroLOUD for deg!

elektroLOUD ble arrangert for første gang høsten 2017. I 2019 tilbyr vi sammen med AgendaX et kurs over hele høstsemesteret, med tre samlinger i Oslo:
9.-10. november
30.-1. desember
18.-19. januar

I disse tre helgene jobber vi kreativt for å bli godt kjent, og utforske ulike verktøy for å skape egen musikk. Hovedverktøyet et Ableton, og gjennomgående i kurset er LOUD sin pedagogikk, der du ikke trenger å være ekspert på et instrument eller musikk for å være ekspert på ditt eget musikalske uttrykk. Vi hiver oss ut i prøving og feiling, og leker oss fram til nye lyder og låter gjennom en rekke små og store praktiske øvelser.

Kurset er for jenter, trans og ikke-binære 14-26 år, det koster 1400 kroner inkludert all undervisning, mat og Ableton-programvare som du får beholde etter kurset! (deltakere må i utgangspunktet ta med egen laptop.) Dersom du ikke har mulighet til å betale har vi også gratisplasser, og noen få lånemaskiner/programvare.

 

Kommentarer

kommentarer