danstonje Torsdag 12. Mars 2020

Danseworkshop m. Subsdans

Tirsdag 19. november: Workshop om hva hiphop er og hvor det kommer fra.
Onsdag 20. november, kl. 18-22: Fortsettelse av workshop om hiphop-dansens historie, kl. 19.30 blir det 🔥 ROOKIE BATTLE 🔥 ledet av Marlenita og Tonje.
Du kan danse fri stil og vinneren får et gavekort på 500 kr!

dansmarlene

Marlene alias Marlenita har i flere år representert sterkt i battles i Skandinavia og ulike steder i Europa, og er noen av Europas sterkeste og mest unike kvinnelige dansere. I 2018 vant hun en Battle i Japan (Kyoto) og kom langt og ble godt lagt merke til i flere battles i Japan. Hun har en helt egen stil som kommer frem i battles, på scenen og ellers i sitt arbeid.
Marlene har jobbet med anerkjente koreografer som Yaman Okur, Mufasa Sandrine og Hooman Sharifi. For å nevne noe av hennes utøvende arbeid har hun stått på scenen i Operaen i Montpellier og blitt invitert til streetdansfestivalen “GBG Dance Festival“ i Gøteborg for å vise et solostykke, ellers har hun blant annet opptrådt på Spkrbox festivalen, Urban Moves og Ungdoms OL i Lillehammer. Dette året turnerer hun med forestillingen «Into the dEEp» av og med Deep Down Dopeizm. På TV har hun medvirket med Deep Down Dopeizm i «Mitt Dansecrew», Stjernekamp, gjort reklame for Lackerol og danser i en scene i den norske dansefilmen «Battle» som ble lansert høst 2018. Hun har en lang og rik erfaring innen undervisning og har arbeidet på alt fra danseskoler og danselinjer til folkehøyskoler.

 

danstonje

Tonje er utdannet fra danselinjen på Langhaugen i Bergen og Flow Dance Academy i Oslo og har også trent i bl.a. Paris, Osaka og Los Angeles. Hun er medlem av Subsdans Crew og har som utøvende danser bl.a. vært med på Art Bridge, P3 Gull, Measure Your Crew på Dansens Hus og gjort reklamefilm for Jotunn og Vinmonopolet. Hun var også med i en forestilling kalt «Essens» i regi av Monica Johnsen i 2019. Hun har undervisningserfaring fra Bergen Dansesenter, B’hiphop, Rock’n’Rolf, Hildemors og KGB og underviser nå fast på Subsdans til stor glede for eleverne hos oss. Tonje er også i battle-game’et og kommet til top 8 i både «knock out battle» og «battle of the 7 rings».

Kommentarer

kommentarer