Skjermbilde 2019-05-20 kl. 12.50.30 Onsdag 26. Juni 2019

#Brasex sessions

brasex_bannerDet sies at du har like mange identiteter som du har sosiale relasjoner. Er de valgene du tar eeeegentlig dine, eller er du påvirket av de rundt deg?
#Brasex handler om å sette deg og dine grenser på agenda.  Vi er heldig og har Ida Evita De Leon med oss fra #Omod – Organisasjon mot diskriminering – Center for Social Justice
I denne 3-deler workshopen som har fått tittelen #Brasex sessionen, skal vi ta opp teamtikker rundt sex, helse og samfunn.
Det blir i første runde ut #Brasex Woman edition, 22. mai åpent for jentegrupper.

Å ha sex, og ikke ha sex, mange vil vente, men føler på et press.
– Flink pike Syndrom i senga også?
– Hvordan sette grenser?
– How to say no to a creep…
– Hvordan kommunisere bedre
Dette skal vi sammen reflektere rundt.

Andre runde 12. juni blir det #Brasex The mandem session, som er for at gutta kan uttale seg fritt. I samtale og med gjesteopptreden fra Finn Badou N’Diaye .

– Er det flaut å være jomfru?
– Dersom det er flaut, skal man si sannheten eller lyve om saken?
– Hvordan si nei, og sette grenser?
– Don’t be a creep…
– Hvordan kommunisere bedre

Opplegg:
1. Ida Evita de Leon snakker overordnet om sex, samfunnsstrukturer og grenser. I samtale og med gjesteopptreden fra Finn.
a) Viser filmer/Memes

2. Det blir delt ut lapper en kan stille anonyme spørsmål.

3. Vi drøfter og konkluderer
sammen – hvordan vil vi ha det på AgendaX og i hverdagen generelt

27. Juni er 3. og siste del av workshopen, presentert som en åpen samtale på huset, hvor vi sammen drøfter, reflekter og kommuniserer åpnet om hva vi har lært av hverandre. Vi vil forsøke komme med en kartleggelse av hvordan vi vil ha det i hverdagen så vel som på Agenda X fremover.

Send gjerne inn spørsmål eller kommentarer i forkant, om du har noen.
Ida Evita kommer fra OMOD-Organisasjonen Mot Offentlig Diskriminering – Center for Social Justice. Hun holder en Bachelor i kultur og kommunikasjon med fordypning i psykologi og har jobbet i psykisk helse feltet som miljøterapeut og kommunikasjonsrådgiver i flere år. Les mer: idaevita.wixsite.com/degoodvibe