Martine_slam (3) Tirsdag 19. Juni 2018

Bli med på bokprosjekt!

Vi har et bokprosjekt på Agenda X og forfatter Martine Næss Johansen kommer for å holde skrivekurs. Boka (antologien) blir en samling av tekst og bilder laget av ungdom fra 13-26 år. Antologien vil dreie seg om oppvekst, og inneholde alt fra noveller til sangtekster.

Er du nysgjerrig på prosjektet? Interessert i å få din tekst på trykk? Har du allerede sendt inn tekst for veiledning, og ønsker mer tilbakemelding og lærdom? Bli med på workshop torsdag 21. juni!

Vi skal arbeide med å vinkle og skreddersy tekstene våre for å nå frem til leserne. Hvordan bli lest og forstått? Hvordan skriver vi for en bestemt alder? Hvordan gjør vi leserne interessert i teksten vår fra første stund? Hvordan finner vi ut av hvem vi egentlig skriver for? På kurset skal vi utforske disse spørsmålene. De av dere som har sendt inn tekster til antologien bør ta med teksten deres, uansett hvor langt på vei du har kommet i skriveprosessen: fra idé til 2. utkast. Hvis du ikke har sendt inn en idé til antologien er dette ingen hindring, kom på kurs og kom i gang sammen!

Send mail til marie@agendax.no eller melding på messenger for påmelding. Det er plass til 12 stykker og det vil bli servert mat.

Martine Johansen er en erfaren kursholder, forfatter, slampoet og redaktør for kulturtidskriftet MELK. I 2015 debuterte hun med romanen «Hvite jenter kan ikke synge blues», og er nå aktuell med «Lykkelige mennesker har ikke bikkje». Hun er også redaktør og veileder i forbindelse med bokprosjektet til Agenda X.

Kommentarer

kommentarer